motyl jesterka vazka zajic zaba slavik ptacek holka deda kour deti logo motyl jesterka vazka ruka
Aktuální číslo časopisukamaradi05-2018-1

Vicejazycnost-2018-banner-vysledky-160x160
Vicejazycnost-2018-banner-vysledky-160x1602

Projek Kamarádi byl oceněn Evropskou jazykovou cenou LABEL za rok 2014
logo-label

zapojte se

Login Form

GDPR - Udělení souhlasu (rodič)

Následující udělení souhlasu vyžadujeme v případě, že do soutěže Vícejazyčnost je bohatství přihlašuje soutěžícího jeho rodič.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas Spolku Zaedno, se sídlem Kolbenova 762/6, 190 00, Praha 9-Vysočany, IČ: 266 06 071, zapsaném ve veřejném rejstříku spisová značka L 13108 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), coby organizátorovi soutěže Vícejazyčnost je bohatství (dále jen „Soutěž“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo

A osobní údaje vašeho nezletilého dítěte:

  • jméno a příjmení
  • věk
  • název organizace, za kterou soutěží
  • druhý jazyk, který ovládá

2. Výše zmíněné osobní údaje je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem za účelem administrace Soutěže. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu nejvýše 10 let.

3. Vaše osobní údaje nebudou zveřejňovány a budou použity pouze za účelem vzájemné komunikace mezi Spolkem Zaedno a vámi.

4. Osobní údaje vašeho nezletilého dítěte mohou být použity v případě výhry některé z cen v soutěži – zveřejnění na internetových stránkách soutěže, zveřejnění v časopisu Kamarádi vydávaném Spolkem Zaedno a zveřejnění na slavnostním předávání cen.

5. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

6. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem a osobní údaje nebudou poskytnuty dalším stranám.

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.