Projek Kamarádi byl oceněn Evropskou jazykovou cenou LABEL za rok 2014
logo-label

Login Form

Aprílová vášeň

kulturně-společenský večer

1. Apríla 2003
Café Restaurant Aston, Preslova 13, Praha 5, 19 hod

Zaedno uvádí
Aprílovou vášeň nebo-li nic neberte vážně
kulturně-společenský večer či snad pařba s uměním Sevdaliny Kostadinove alias Sevdy
1. Apríla 2003 od 19 h
Café Restaurant Aston, Preslova 13, Praha 5

V Astonu jsme zahájili výstavu světoznámého italského umělce Pietra Giacoma. Pietro vystudoval prestižní základní školu na periferi Říma a poté pracoval jako pomocný dělník v uhelných skladech...
... ale v tom vtrhla na scénu šílená umělkyně, která všechny Pietrovy krásné obrazy strhala. Chudák Pietro utekl známo kam.
Z šílené umělkyně se totiž vyklubala Sevda, která takto "aprílově" zahájila svoji výstavu a z Pietra majitel restaurace.
Vrcholem večera bylo malování na tělo - bodypainting, při kterém se Sevda proměnila urostlé modelovo tělo v živý obraz. Ten byl pak fotografován jakýmsi papparazzim.
Mezi tím děti v dětském koutku malovali a vystřihovali papírové rybičky, které pak lepily na záda nic netušících návštěvníků.
A nakonec se tančilo, jak jinak, bulharské horo. A uplně nakonec volné a ještě volnější taneční kreace...
Děkujeme restauraci Aston a jejímu majiteli za skvělý herecký výkon, Vladovi Staňkovi za vtipné moderování večera, Danovi Jarkulischovi za propůjčení jeho urostlého těla, papparazzimu Standovi Bláhovi, Radkovi za skvělou hudební produkci, Markétě Neumannové a Sylvii Špačkové za pomoc při organizaci, Michalovi Kovářovi za fotodokumentaci a dále všem návštěvníkům, kteří ten večer nezůstali u televize a přišli do Astonu. Ale především Sevdě za úžasnou show.