Projek Kamarádi byl oceněn Evropskou jazykovou cenou LABEL za rok 2014
logo-label

Login Form

Večer cestovatelů

Setkání přátel klubu cestovatelů

20. 11. 2008
Bulharský kulturní institut, Klimentská 6, Praha 1, 19 hod

Obvyklé setkání pod názvem „Večer cestovatelů“, organizované občanským sdružením Bulharů v ČR Zaedno, se uskutečnilo 20.listopadu v galerii BKI v Praze.

Tentokrát se různorodému publiku z řad Čechů i Bulharů, kteří mají dlouhé cesty v oblibě, představili tři bulharští cestovatelé se svými zážitky a dojmy ze zajímavých cest po Itálii, Španělsku a Egyptě. Hosté s potěšením komentovali krásné fotografie z dalekých míst a u sklenky bulharského vína se mohli přímo vžít do romantického života cestovatelů.

Поредната “Вечер на пътешественика”,

организирана от гражданско сдружение на българи в Чехия “Заедно”, се състоя на 20 ноември в галерията на БКИ в Прага. Този път пред разнородната публика от българи и чехи, всичките любители на дългите пътувания, се представиха със свои преживелици и впечатления трима наши местни сънародници, които са обикаляли по интересни маршрути из Италия, Испания и Египет. Присъстващите имаха удоволствието да коментират на чаша българско вино видяното, да се потопят в романтиката на пътешествията, както да се насладят на показаните им красиви снимки от далечните места.