Projek Kamarádi byl oceněn Evropskou jazykovou cenou LABEL za rok 2014
logo-label

Login Form

Ke stažení

Většina materiálů, které se zde dají stáhnout, je ve formátu PDF. Abyste si je mohli prohlédnout a vytisknout, budete potřebovat bezplatný Adobe Acrobat Reader.

Počet zobrazení 
Titulek Autor Zobrazení
Dětské publikace Napsal Super User 9631
Propagace projektu Napsal Super User 12058

Podkategorie

  • Multikulturní vzdělávací programy

    dilna-hlaholiceOd roku 2018 realizuje Spolek Zaedno ve spolupráci s Domem národnostních menšin v Praze projekt zaměřený na děti z pražských škol. Jeho hlavním cílem je rozvoj poznání mezi cizinci, národnostními menšinami a majoritní společností.
    Programy projektu lehkou a hravou formou seznamují s tematikou multikulturní společnosti a kulturní a jazykové rozmanitosti. Používáme materiály a hry vymyšlené a vyrobené na míru – pexeso, bingo, pracovní listy atd.

    Materiály ke stažení jsou ve formátu PDF. Můžete si je stáhnout i do vašeho počítače - k jejich zobrazení budete potřebovat Adobe Reader

  • Pracovní listy

    Stáhněte a vytiskněte si pracovní listy ve formátu PDF

    Pracovní listy zde vytvořené vznikají k různým příležitostem. Například je využíváme při prezentaci našeho časopisu na různých akcích pro veřejnost - festivalech, výstvách, či vletrzích.

    Materiály ke stažení jsou ve formátu PDF. Můžete si je stáhnout i do vašeho počítače - k jejich zobrazení budete potřebovat Adobe Reader